Dagen efter: Kalmar borta
    Nyhet från Baraben.com

2019-04-26 från Baraben.com

Visningar: 181

En poäng är definitivt bättre än noll poäng... Matchens... Prestation var en kombination av Giorgis helt magnifika hörna och Calisirs perfekt tajmade löpning som resulterade i 1-1. Visst älskar man att se snygga spelmål men att Blåvitt nu två matcher i rad levererar på fasta situationer är ett stort plus. Glädjeämne var att trots att vi gör en, spelmässigt, tämligen usel första halvlek så släpper vi inte in något mål och försvarsspelet ser relativt stabilt ut och när vi väl släpper in ett mål i andra halvlek då accelererar vi och jobbar fram en kvittering och vi nöjer oss inte heller där utan är i slutminuterna det lag som trycker på mest för ett ledningsmål. Utropstecken var, i brist på bättre namn, Giannis Anestis som jag tycker utstrålade mer av ett lugn än tidigare och som även kändes betydligt mer aggressiv och handlingskraftig i sitt agerande. Jag saknar dock den där sista spetsen, även om man absolut inte kan begära att han ska rädda Kalmars mål så hade jag velat se prov på nån idioträddning här och där som vinner matcher för laget. Frågetecken är Victor Wernersson, jag tycker det räcker nu. Han är helt enkelt inte tillräckligt bra defensivt och kompenserar inte heller upp den bristen med att vara riktigt vass offensivt. Agerandet på gårdagens mål var oerhört passivt från VW:s sida, hade han bara gjort en ansats till att förstöra för b
    Glöm inte att följa oss på Instagram för att få de bästa sportnyheterna: Klicka här