• Information om Sportlovin.se

 • Vi som driver Sportlovin.se har en stor kärlek för sport och våra favoritlag. Vi kände att det saknades en tjänst som samlar nyheter från olika nyhetskällor, twitter, forum osv. Vi satte oss ner och funderade och då föddes idéen till det som idag är Sportlovin. Här samlar vi det du vill veta om ditt favoritlag på ett och samma ställe. Lanseringen skedde sommaren 2016 och blev genast en stor succé med över 10.000 unika medlemmar första månaderna och växer varje dag med några hundra nya medlemmar. Uppenbarligen fanns det fler som var i behov av en sådan tjänst.

  November 2016 lanserades en ny version av Sportlovin som gjorde det möjligt att komma åt hela sidans innehåll utan att vara medlem. Vi ansåg att vi stängde många utanför som inte valde att bli medlem, och började därför bygga en helt ny version som gör det möjligt att läsa allt om ditt favoritlag utan att behöva logga in. Fördelen som medlem är att om man följer fler lag så har man en bra översikt för nyheterna kring sina favoritlag. Det krävs även ett medlemskap för att kunna skriva i lagens olika forum.

  Vision

  Visionen med Sportlovin är att fortsätta växa och fylla det tomrum som tidigare funnits kring att kunna följa sitt favoritlag i dagens media brus. Vi älskar att sidan blivit så populär och vi har som mål att bli en av Sveriges största hemsida inom sport.

  Kontakt

  Behöver du komma i kontakt med oss som jobbar med Sportlovin så går det utmärkt att kontakta oss på följande sätt:

  E-post: info@sportlovin.se
  Vi bakom Sportlovin.se: Thomsson Media AB (556734-1770)
Sidan laddades in på 0.0128 sekunder.