Straffavgörande i första träningsmatchen
    Nyhet från Skellefteå Officella

2019-08-14 från Skellefteå Officella

Visningar: 118

Skellefteå AIK tog emot Modo Hockey i den första träningsmatchen säsongen 19/20. Och det var bortalaget som tog hem segern efter straffläggning i en sammantaget rätt jämn match. Det var gästerna som inledde matchen klart bäst. Första halvan av den första perioden fick AIK knappt låna pucken och Modo kunde också ta ledningen. Skellefteå växte dock sig in i matchen och i den andra perioden kom också kvitteringen. I tredje perioden såg det sedan ut som att Skellefteå skulle kunna säkra segern, men med bara en sekund kvar att spela kunde Modo sätta 3-3 och ta matchen till övertid. Där kunde man också ta hem segern på straffar.
    Glöm inte att följa oss på Instagram för att få de bästa sportnyheterna: Klicka här