• Allmänna villkor & Integritetspolicy

  • Integritetspolicy
    Genom att besöka och använda sig av Sportlovin.se ("vi", "oss", "vår") och dess tjänster godkänner användaren denna sekretesspolicy. Om användaren inte accepterar villkoren bör Sportlovin.se eller dess tjänster ej användas.

    Informationen som samlas in kan användas för att förbättra Sportlovin.se, göra användarens besök mer personligt, skicka information om Sportlovin.se samt dess partners. Kontakta användaren gällande information och/eller tjänster som den begärt från oss. Ingen information lämnas dock ut till tredje part.

    Medlemskap
    Om du använder Sportlovin.se godkänner du och ger samtycke till våra användarvillkor. Ditt medlemskap hos Sportlovin gäller tills vidare. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap hos oss genom att du själv säger upp medlemskapet genom att maila till oss på info@sportlovin.se. Vid avslut av ditt medlemskap hos oss raderas alla personuppgifter som har samlats in och behandlats för att uppfylla dessa medlemsvillkor.

    Vid medlemskap i Sportlovin godkänner du följande villkor:

    • Max 1 konto per person.
    • Du måste vara minst 13 år eller ha målsmans tillåtelse för att bli medlem.
    • Sportlovin kan när som helst komma att stänga av användare som misstänks missbruka tjänsten utan att ange orsak eller delge förvarning.
    • Sportlovin kan inte hållas ansvarig för hur du sprider din personliga rekryteringslänk. Det är viktigt att du accepterar andra sajternas avtal.
    • Om villkoren bryts riskerar du att bli avstängd.


    Cookies
    Sportlovin.se använder sig av cookies för att underlätta användandet av Sportlovin.se för användaren. Sportlovin.se´s funktion kan inte garanteras om användaren inte accepterar cookies. För nekande/borttagande av cookies se information för just din webbläsare. För att läsa mer om cookies, se www.aboutcookies.org

    Tredjepartscookies
    Ibland kan vi använda tredjepartscookies och från andra företag för att underlätta annonshantering och för att förbättra funktionaliteten på webbplatsen. Filerna kommer från vårt annonsnätverk och vår teknikleverantör. Filerna gör att annonssystemet känner igen cookies på din dator för att kunna förstå vilka annonser som ska visas eller vilka annonser som har visats i webbläsaren.
    Vissa funktioner på Sportlovin.se samarbetar med Facebook, som tex Gilla och delningar:
    Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA; https://www.facebook.com/about/privacy

    Google Analytics
    Sportlovin.se använder sig av verktyget Google Analytics för att analysera och förbättra användarupplevelsen efter användarnas beteende och interaktion med Sportlovin.ses funktioner och tjänster. Vi kan ej identifiera användare utifrån denna data. Den rättsliga grunden för att lagra denna typ av data är berättigat intresse. Google Analytics använder sig av cookies.

    Sportlovin.se är enligt lag skyldig att skydda användarens uppgifter om sådana ha samlats in. Vi samlar inte in någon personlig eller känslig information utan användarens godkännande. Eventuell insamlad information kan raderas mot förfrågan.

    Personuppgifter
    • Genom att bli medlem hos Sportlovin accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla ditt medlemskap. Vi säljer aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.
    • Sportlovin.se är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som medlem. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera utskick via e-post med nyheter kring ditt/dina lag du har valt att följa genom ditt medlemskap.
    • Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.
    • 1.1 Vad är en personuppgift?
      En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.
    • 1.2 Vilka uppgifter lagrar vi?
      För att kunna hantera ditt medlemskap på bästa sätt lagrar vi ditt namn, e-postadress, ip-adress och vilket/vilka lag du väljer att följa.
    • Dina uppgifter lagras så länge medlemmen önskar vara medlem hos Sportlovin.se.
    • 1.3 Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?
    • 1.3.1 Nyhetsbrev
      Vi delar förnamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och nyheter kring de lag som medlemmen valt att följa.
      Vi använder Mailchimp för utskick av nyhetsbrev. Via MailChimp kan vi även se information om användaren öppnat nyhetsbrev, klickat på länkar i nyhetsbrev eller om problem uppstått vid leveransen av nyhetsbrevet.
    • 1.4 Rätten till tillgång
      Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.
    • 1.5 Rätt till rättelse
      Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.
    • 1.6 Rätten att bli glömd
      Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).
    • 1.7 Ansvarig för dataskydd
      Sportlovin.se är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter på webbplatsen och ser till att reglerna efterföljs.
    • 1.8 Så skyddar vi dina personuppgifter
      Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.
    • 1.9 Hur länge sparar vi dina uppgifter?
      Sportlovin betraktar dig som en inaktiv medlem om du inte har öppnat något e-postmeddelande eller loggat in de senaste tre (3) åren.
      Efter det raderas dina personuppgifter.


    Ändringar till de Allmänna Villkoren
    Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

    Tvist och lagval
    I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr

    Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.
    Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

    Om du har några frågor så kontakta oss på e-post: info@sportlovin.se

    Innehar F-skattebevis.
    Momsreg.nr/VAT-nr: SE556734177001
    Org-Nr: 556734-1770


http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.htmlhttp://livetsomgava.nu/viagra.html